Ψητά ραπανάκια με ξίδι.
Σκέψου σε πόσες σαλάτες και πίτες έχεις χρησιμοποιήσεις ραπανάκια!
Γιατί να μην δοκιμάσεις κι έναν εναλλακτικό τρόπο μαγειρέματος; Αυτή η
συνταγή θα σε εντυπωσιάσει γευστικά και όποιος δοκιμάσεις σίγουρα θα σε
ρωτήσει αν υπάρχει κι άλλη μερίδα!
Θα χρειαστείς:
-1 κουταλιά της σούπας λάδι
-ξίδι βαλσάμικο
-αλάτι
-φρέσκο πιπέρι
-σουμάκ
Προθέρμανε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Άλειψε τα ραπανάκια με λάδι και ρίξε από πάνω αλάτι και πιπέρι.
Τοποθέτησε τα σε ταψί που έχεις στρώσει λαδόκολλα, με την κομμένη τους
πλευρά από κάτω και ράντισε τα με ξίδι βαλσάμικο.
Ψήσε τα ραπανάκια για 15 – 18 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν στο εσωτερικό του και όταν τα βγάλεις ρίξε από πάνω λίγη σκόνη σουμάκ.
Σέρβιρε σε θερμοκρασία δωματίου, όχι καυτά, και καλή απόλαυση!
Πηγή: http://www.marymary.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου