Τάρτα με ζαμπόν, τομάτα και τυρί Pillsbury.

 Τάρτα με ζαμπόν, τομάτα και τυρί









          Υλικά για 8-10 άτομα:   
  
  • 1 συσκευασία Φύλλο ζύμης για τάρτα PillsburyΤΜ 
  • 3 αβγά
  • ¾ φλιτζ. γάλα
  • 2 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ¼ φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 φλιτζ. ψιλοκομμένο βραστό ζαμπόν
  • 1 μεσαία τομάτα, κομμένη στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες, χωρίς τους σπόρους
  • 3 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζ. τριμμένο κίτρινο τυρί (κασέρι, γκούντα)
  • αλάτι, πιπέρι 
     
     
     
    Οδηγίες προετοιμασίας 

     
    1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚C και αφήνουμε τη ζύμη εκτός ψυγείου για 20 με 30 λεπτά ώστε να μαλακώσει. 


    2. Απλώνουμε τη ζύμη σε μια λαδωμένη ταρτιέρα διαμέτρου 28 εκ. Τρυπάμε τη ζύμη με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στην κάτω σχάρα, για 15 λεπτά, ώσπου να αρχίσει να παίρνει χρώμα στο κέντρο. Την αφήνουμε να κρυώσει. 


    3. Σε ένα μεσαίο μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, το αλεύρι και την παρμεζάνα με μίξερ ή αβγοδάρτη μέχρι να ανακατευθούν καλά.


    4. Στρώνουμε το ζαμπόν, την τομάτα, τα κρεμμυδάκια και το κίτρινο τυρί πάνω στη βάση της τάρτας. Προσθέτουμε το μίγμα του αβγού.


    5. Ψήνουμε για 35 - 40 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει η γέμιση.



από: 

http://www.pillsbury.gr/ 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αριθμολογία και τεστ συμβατότητας: Ταιριάζετε;

Χειροποίητα σαπούνια!

Κόσμημα & τεχνική μακραμέ!